VoIP telefonie, de hosted telefooncentrale

VoIP telefonie is het alternatief voor de vaste telefooncentrale die in jouw bedrijf staat. Met VoIP telefonie host je als het ware telefonie, die in het hypermoderne data centre van Brijn® Tilburg staat. Analoge telefoonlijnen en ISDN-lijnen kunnen komen te vervallen. Je hebt alleen maar een internet verbinding nodig en verder één of meerdere VoIP telefoons.

Bespaar met VoIP

VoIP biedt jou als ondernemer veel voordelen. Je bespaart op telefoonkosten en je hebt geen investeringen meer in de telefooncentrale. Verder is VoIP erg flexibel en er zijn vele interessante mogelijkheden. Voor nadere informatie over VoIP Tilburg verwijzen we naar onze speciale telecom website van Brijn® 

‘VoIP Onbeperkt’ van Brijn®

Speciaal voor jou als ondernemer in het MKB bieden wij onze service ‘VoIP Onbeperkt’. Met dit pakket weet je precies waar je aan toe bent! Je krijgt bijvoorbeeld een VoIP toestel met omruilservice. Je betaalt een vaste lage prijs per maand en je ontvang je één overzichtelijke factuur van alle kosten.

Wil je meer weten over VoIP Onbeperkt of Voip telefonie van Brijn® Tilburg dan verwijzen we graag verder naar onze website van Brijn® Telecom.

VoIP of voice over IP staat voor Voice Over Internet Protocol. Bellen via het internet dus.