Uw server host voor website hosting en meer!

Hosting is een dienst waarbij ruimte op een webserver beschikbaar wordt gesteld. Het kan gaan om ruimte voor het plaatsen van informatie, data, afbeeldingen of inhoud die toegankelijk is via een website. Je plaatst als het ware je website op die server en daarna is jouw website voor iedereen zichtbaar op het internet.

Enkele voorbeelden voor hosting zijn:

Het plaatsen van een website voor intern gebruik (intranet) Het plaatsen van downloads voor bezoekers van jouw website Een softwareoplossing welke enkel en alleen vanaf bepaalde computers benaderd kan worden

Met hosting kan dus aanzienlijk meer dan enkel en alleen een website online plaatsen. De toepassingen van hosting zijn zeer talrijk!

Server host met eigen servers

Brijn Webproducts heeft een eigen cloudplatform, die we inzetten voor onze klanten. Op het gebied van server hosting bieden wij onder andere;

  • Website hosting
  • Magento webshop hosting
  • Applicatie hosting

Goede hostingoplossing = goede ranking in zoekresultaten

De laadsnelheid van een website wordt steeds belangrijker voor Google. Google waardeert snelle websites door deze betere rankings te geven in de zoekresultaten. Het is het dus van belang dat je een goede hostingoplossing neemt. Bezuinigen hierop heeft namelijk een direct effect op je ranking in de zoekresultaten!

Waarin onderscheid Brijn zich qua Hosting?

Wij weten exact wat er op onze servers gebeurt! We hosten namelijk alleen websites en applicaties die wij zelf gemaakt hebben. Wij hosten onze websites en applicaties op ons eigen state-of-the-art Cloud hosting platform bij Amazon. Voor ieder systeem draaien wij een afzonderlijk platform, die specifiek zijn opgezet en geconfigureerd voor een bepaald type CMS zoals bijvoorbeeld Joomla of Magento. Jouw website, webshop of applicatie wordt op een geoptimaliseerd hostingplatform geplaatst! Inzetten van een geoptimaliseerde server in combinatie met het laag aantal websites per CPU en RAM zorgt ervoor dat onze klantenwebsites aanzienlijk sneller zijn dan menig ander hostingbedrijf kan bieden. Wij dragen zorg voor dagelijkse back-up’s met een retentie van 7 dagen. Back-up’s worden op 4 verschillende locaties opgeslagen, zodat jouw data altijd veilig is.

Brijn biedt maatwerk in hosting.

Brijn voor een goede hostingoplossing voor snelle websites, veilige opslag en hosting maatwerk.

Vind uw domein hier

Snel, gratis en vrijblijvend zoeken!

www.