Joomla webdesign op maat bij Brijn

Maatwerk design voor een doelgerichte joomla website

Altijd een efficiënte website met het Joomla CMS, het lijkt te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk, zeker als u kiest voor op maat ontworpen en ontwikkeld website o.b.v. het Joomla CMS. Bij Brijn zorgen we niet alleen voor een doelgerichte website, enkel op basis van een maatwerk design voor juouw website of webshop.

Wat is Joomla webdesign

Joomla is een Open Source Content Management Systeem. Een gratis software pakket waarmee websites worden gemaakt en worden onderhouden. U kunt met Joomla webdesign continu up to date blijven met uw website, omdat de software over vele functionaliteiten beschikt, zodat er snel geschakeld kan worden op uw website. Zo kunnen er bijvoorbeeld acties en nieuwtjes worden toegevoegd, zonder dat u en uw bezoekers hier dagen, weken of zelfs maanden op hoeven te wachten.

Joomla webdesign, uniek design

Er zijn tal van standaard templates te gebruiken. Veelal hebben deze templates echter teveel code voor doeleinden die niet nodig zijn in jouw website. Onnodige code, welke wel word ingeladen en de website onnodig traag kan maken. Daarnaast kan het gebeuren dat er compaitibiliteitsproblemen optreden, aangezien iemand anders het template heeft gemaakt. Bij Brijn ontwerpen we dan ook eerst een uniek design, geheel afgestemd op uw wensen, eisen en huisstijl. pas nadat het ontwerp akkoord is, word dit omgezet in een "template" wat gebruikt kan worden binnen het Joomla CMS.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Joomla webdesign? Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!