ADVERTEREN VIA SOCIAL MEDIA

Het inzetten van social media leent zich uitermate goed om jezelf op de kaart te zetten en te profileren. Ook zijn er advertentiemogelijkheden op social media zoals bijvoorbeeld adverteren op het grootste en meest populaire sociaal netwerk Facebook. Adverteren op Facebook is eigenlijk een onderdeel van de online marketingmix geworden.

 

Slim en betaalbaar adverteren op Facebook

Over het algemeen is het adverteren op Facebook goedkoop en meetbaar. Bovendien is het mogelijk om heel gericht jouw specifieke doelgroep te kiezen. Target seach heet dit. Richt je je bijvoorbeeld op mannen van bepaalde leeftijd, woonachtig in een bepaalde regio, in het bezit van een auto, van het merk X? Dan komt daar een specifieke doelgroep uitrollen. Je kunt je campagne zelf beheren of het adverteren geheel overdragen aan de social media experts van Brijn. Geef jouw business een boost en probeer het uit!

 


 

Boxpack

Facebook van vriendennetwerk naar marketingtool

Als je stapt in Facebook marketing dan zijn er diverse strategieën die je kunt volgen. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van wedstrijden, acties en promo’s waardoor je veel waardevolle e-mailadressen kunt vergaren. Daarna kun je een e-mailcampagne inzetten om je fans verder te interesseren in jou. Geef ook iets gratis weg, dan wordt men al meer vertrouwd met jou. Denk aan een gratis e-book, nuttige video of direct toepasbare tips.

 


 

Likestack

Van likes naar loyals

Als je overweegt te gaan adverteren weet dan dat het belangrijk is dat je na je campagne de aandacht van je fans of wel de ‘clicks’ en ‘likes’ weet vast te houden. Je ‘likes’ moeten ‘loyals’ gaan worden en betrokkenheid bij jouw bedrijf staat centraal. Hoe blijf ik mensen boeien zodat ze zich aan je binden?


Adverteren op Facebook is niet moeilijk

Facebook heeft mogelijkheden zodat je zelf een eenvoudige advertentie aan kunt maken. Je moet je daarbij wel houden aan de spelregels. Daarna bepaal je je bereik en het budget per dag. Is dit onbekend terrein voor je en wil je gebruik maken van onze expertise? Onze medewerkers zijn erg bedreven in social media adverteren en met name gespecialiseerd in Facebook adverteren. Wij van Brijn weten als geen ander hoe er mee om te gaan!