Zoekmachine adverteren

Op internet is alles meetbaar en stuurbaar, zo is jouw doelgroep te lokaliseren en te benaderen met jouw boodschap. De zoekmachine Google wordt door meer dan 90% van de Nederlandse internetgebruikers gebruikt. Adverteren via Google is zakelijk gezien heel interessant. Een relatief lage investering resulteert in een goed rendement. Laat ons je helpen met het adverteren via Google zodat ook jouw business groeit!

 

Adverteren via Google

Google AdWords is een advertentieprogramma, een online marketing instrument van Google. Je stelt eerst een advertentiecampagne op. Daarna ga je over tot het tonen van advertentiebanners op plaatsen waar jouw doelgroep zich op internet bevindt. Met jouw banner wordt de interesse van je doelgroep gewekt. Zodra jouw potentiele klant op de banner klikt, wordt hij naar jouw website geleid. Als de bezoeker vervolgens gaat doen wat jij wilt dat hij gaat doen, bijvoorbeeld iets kopen in jouw webshop, dan heb jij er een klant bij! Google AdWords adverteren is een voordelige en krachtige manier om veel bezoekers naar je site te leiden en zo meer business te genereren.

AdWords adverteren via Brijn

Bij Google adverteren betaal je voor iedere klik een bepaald bedrag. Het is van belang een goede advertentie op te stellen die een behoefte invult, wervend is en perfect aansluit bij jouw website. Jouw advertentie banners worden bovenaan in de zoekmachines getoond, zodra iemand een zoekopdracht met ‘matchende’ zoektermen ingeeft als jij hebt ingesteld in jouw campagne.

Brijn begeleidt je bij Google Adwords adverteren door een succesvol advertentieprogramma op te stellen. Voor elke klant is dit een andere campagne met andere doelstellingen (zie het vak rechtsboven).

In lijn met het plan ontwerpen en bouwen we de banners. Een vak apart, we gebruiken triggerende beelden, goede vormgeving en commerciële teksten waarbij zoekwoorden een belangrijke rol spelen. Daarna kan de Google Adwords campagne gaan draaien. Tijdens de campagne beoordelen we de resultaten, stellen de campagne indien nodig bij en onderhouden we de Adwords.

Brijn voor zoekmachine-optimalisatie, Google AdWords adverteren en AdWords onderhoud, belangrijke zaken voor een maximaal rendement uit je website.

Google Adwords hulpnodig? Voor ondersteuning of hulp met betrekking tot Google Adwords adverteren staan wij voor je klaar.