Een bedrijfswebsite van Brijn

Ben jij toe aan een (nieuwe) website? Met een bedrijfswebsite van Brijn staat jouw website veelal binnen één week al online. Na een intakegesprek ontvangen wij graag jouw logo en teksten voor de website, waarna wij aan de slag kunnen. Waar gewenst kun je gebruik maken van onze copywriters voor de teksten en ontwerpers voor een nieuw logo of huisstijl.

Je krijgt een website die voldoet aan alle technische eisen, met een mooi ontwerp aangepast aan jouw huisstijlkleuren. Het wijzigen van de website doe je eenvoudig zelf.


Voldoende contactmogelijkheden

Bij de realisatie van een hedendaagse website, dien je goed rekening te houden met de verschillende contactmogelijkheden op de verschillende apparaten. Denk hierbij ondermeer aan:
- bel-knop op de mobiele telefoon voor direct contact;
- Een “bel me terug” formulier op desktop en tablet;
- Contactformulier op desktop en tablet;

Vanuit de verschillende teksten kan hier ook gemakkelijk naar verwezen worden.

Contact

Eenvoudig zelfstandig wijzigingen maken in je website

Bij Brijn leveren wij websites met een simpel, gebruiksvriendelijk CMS en we laten je graag vooraf zien hoe dit werkt. Zo kom je na aanschaf van je website niet voor verrassingen te staan en kan je eenvoudig zelfstandig (zonder technische kennis) je website onderhouden.

Kennis en support: ook nadat de website live staat

Nadat je nieuwe website live is, houden we je graag op de hoogte van vernieuwingen op het internet, als ook hoe je website presteert. Samen met een webdeveloper bespreek je hoe de website bevalt en presteert. Daarnaast kunnen we op dat moment ook nog de laatste gewenste wijzigingen bespreken en doorvoeren.

Heb je nadien nog vragen, of wil je weten wat er verder mogelijk is om je website meer onder de aandacht te krijgen van je klanten, neem dan gerust contact op met onze helpdesk.

Dashprev

Prijzen bedrijfswebsite

Opgemaakt in de gewenste huisstijl kleuren en directe call-to action waar gewenst. Een professionele website tegen een kleine prijs.

1 Jaar
€ 35,-
per maand
2 Jaar
€ 30,-
per maand
3 Jaar
€ 25,-
per maand
Eenmalige realisatiekosten
€ 750,-
€ 750,-
€ 750,-
Domeinnaam (.nl/.be/.com/.eu)
Hosting
Support
Updates & Onderhoud
Gratis SSL beveiliging

Optionele dienst(en):

Logo ontwerp
€ 250,-
(Éénmalig)
Huisstijl ontwerp
Logo, briefpapier, kaartje
€ 400,-
(Éénmalig)

Specificaties bedrijfswebsite

5 webpagina's

Voor elke bedrijfswebsite maken wij de eerste 5 pagina's op, zodat u een vliegende start kunt maken.

SEO-Ready

Je website voldoet aan alle technische eisen die Google stelt voor een goede vindbaarheid.

Responsive ontwerp

Je website schaalt automatisch mee met tablets en mobiele telefoons en is hierdoor op elk apparaat goed te gebruiken.

CMS

Elke website leveren wij op met een gebruiksvriendelijk CMS-systeem, waarmee u zelfstandig uw teksten en afbeeldingen kunt wijzigen.

Ondersteuning

Heeft u vragen tijdens of na de realisatie van uw website? Onze helpdesk is dagelijks telefonisch en per mail bereikbaar.