Magentotop

Een Magento webshop: gericht op groei

Magepromo1

Magento is het meest geavanceerde eCommerce systeem!

Magento is het meest geavanceerde open-source eCommerce systeem van dit moment. Door het enorme aantal features en het eenvoudige gebruik is het runnen van een eigen webshop nog nooit zo gemakkelijk geweest. Magento is zoekmachine vriendelijk, eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel grote als kleinere webshops..

 


 

 
 
 
 
 
 
 
Postnl
 
 
 

Magento groeit met je mee

Magento is flexibel en dusdanig opgebouwd dat het goed te gebruiken is voor elke ondernemer. Magento past zowel bij de startende ondernemer, de ervaren ondernemer als ook bij de groeiende ondernemer. Het krachtige systeem van Magento groeit moeiteloos met jouw onderneming mee en is zeer betrouwbaar.

 


 

Multistore

Multi Store opties en multi site opties

Magento biedt de mogelijkheid om meerdere webwinkels te beheren onder verschillende domeinnamen, ieder met een geheel eigen design en die te beheren zijn in hetzelfde backend. Dit scheelt jou tijd en je bespaart zo ook op ontwikkelingskosten.

 


 

Seo

Zoekmachine vriendelijk

Magento is vanuit de basis opgebouwd met oog voor zoekmachine optimalisatie. Zo heeft het een geautomatiseerd systeem die SEF URL’s creëert, dit zijn vriendelijke of leesbare links. Daarnaast geeft Magento de mogelijkheid om tags en omschrijvingen bij de producten te plaatsen. Onmisbare aspecten om vindbaar te kunnen zijn in de zoekmachines.

 


 

Brijnpack

Prijzen Magento webshop

Kiezen voor een Magento maatwerk oplossing is bij anderen vaak erg duur. Het kost namelijk veel tijd om een webshop template te ontwikkelen dat volledig is aangepast naar jouw wensen en design.

Toch bieden wij je al een volledig op maat gemaakte webshop aan vanaf €5.000,- . De webshop is dan volledig functioneel en werkend, uitgevoerd in jouw huisstijl en in een door jouw gewenst ontwerp.