Website op maat

Je website voldoet bovendien aan alle technische eisen: SEO-ready (goed vindbaar in Google), eenvoudig zelf te onderhouden en responsive. Je website is perfect leesbaar op alle soorten apparaten, dus ook op tablet en mobiel.

Een bedrijfswebsite op maat bied onbeperkte mogelijkheden. Zowel qua look en feel, als ook qua functionaliteiten.
Voorbeelden van maatwerk oplossingen:
Productcatalogus;
Intranet / afgesloten leden gedeelte;
Offerte aanvraag modules;

Ontwerp en ontwikkeling van uw website

Voor maatwerk webdesign ben je bij Brijn® aan het juiste adres. Wij creëren op maat gemaakte websites aan de hand van een CMS (Content Management System, een toepassing waardoor jij zelf jouw site kunt beheren). Met de juiste kennis en ervaring in webdesign maken we voor iedere site een unieke lay-out. Zoek je een geheel nieuwe website of kies je voor een aanpassing van een bestaande website? Bij ons geen standaard templates die worden aangepast, maar keer op keer maken wij een uniek ontwerp.

 


 

Joomlapromo

Joomla CMS

Wij passen alle CMS systemen toe. Maar voor het bekende en bekroonde content management systeem Joomla moet je echt bij ons zijn. We hebben ons erin gespecialiseerd. Joomla is een open source oplossing die is vrij toegankelijk voor iedereen. En daarbij heeft Joomla een eenvoudig gebruiksgemak en kan het CMS uitgebreid worden.

 


 

Photoshopdesign

Website design

Er zijn nogal wat zaken waarop je moet letten bij webdesign. Het is belangrijk dat je een attractieve en herkenbare website hebt, die pas bij de identiteit van jouw bedrijf. De bezoeker moet direct zien dat hij met jouw bedrijf, producten en/of diensten te maken heeft. Daarnaast wil je dat jouw website bezoekers uitnodigt om over te gaan tot een bepaalde actie. Dit kan bijvoorbeeld het aanvragen van informatie zijn, of het direct kopen van producten/diensten.

Een website moet gebruiksvriendelijk zijn. Een klantvriendelijke website houdt de klant op de website. Klantonvriendelijke websites daarentegen jagen de bezoekers als het ware weg, vaak al binnen enkele seconden. Dit is zonde want deze bezoeker wordt géén klant. Dit zijn websites met een zogenaamd hoog ‘bounce’ percentage. Websites van Brijn® hebben nauwelijks ‘bouncers’.

Onze webdesign creaties zijn uniek en op maat ontworpen. We denken met jouw bezoekers mee en richten jouw website gebruiksvriendelijk en actiegericht in. Het website design team van Brijn® integreert al deze elementen in haar originele web creaties.

 


 

ResponsiveResponsive Small

Responsive website voor mobiele gebruikers

De technieken van de mobiele telefonie gaan in razend tempo door. Door de komst van de smartphone en tablets kan iedereen overal en altijd online zijn. Daarnaast worden de mobiele internetverbindingen steeds beter en sneller. Voeg daar de nieuwste ontwikkelingstechnieken als ‘responsive webdesign’ aan toe en jouw website zal zich per apparaat automatisch moeten gaan aanpassen.

Voor bedrijven wordt het dus steeds belangrijker om hun websites aan te passen aan dit veelvuldige toegangsgebruik via een mobiele telefoon. Veel bedrijven denken onterecht dat hun website goed wordt weergegeven middels een telefoon of tablet. Maar nee, dit is niet zo. Een website moet echt mobiel vriendelijk gemaakt worden!

De veranderpunten van website naar mobiele website zijn:

 1. De navigatie wordt weggewerkt in een knop, welke uitschuift als erop gedrukt wordt. Hierna wordt het menu pas zichtbaar.
 2. De letters worden op normale grote weergegeven.
 3. Posities van de website worden onder elkaar weergegeven.
 4. Afbeeldingen worden geschaald over de breedte van het mobiele scherm.
 5. De website kan met 1 vinger worden bedient (scrollen en selecteren).

 

 


 

Waarombrijn

Waarom responsive webdesign van Brijn?

Alle voordelen op een rij:

 • Op maat ontworpen website voor iedere klant,
 • Effectieve ontwerpen
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Goede vindbaarheid en structuur
 • Ongelimiteerde uitbreidingsmogelijkheden
 • Scherpe prijzen
 • Hoge kwaliteit
 • Persoonlijk contact
 • Uitstekende service

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van webdesign?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag!