Domeinnaam registratie kan snel en eenvoudig!

Een domeinnaam is vaak afgestemd op je bedrijfsnaam of merknaam. Bedenk een logische domeinnaam die bij jouw bedrijf past en bedenk welke extensie je eraan wilt koppelen.

Kies voor .nl als jij alleen zaken doet in Nederland, kies voor .eu als jij je op Europa richt. Vervolgens check je de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam via SIDN, Stichting Internet Domeinregistratie. Als jouw domeinnaam nog vrij is kun je jouw domeinnaam laten vastleggen of registreren op jouw naam. Voor het laten registreren van je domeinnaam kun je terecht bij Brijn, een ervaren partner voor domeinnaam registratie.

Domeinnaam registratie op jouw eigen naam

Wij registreren de gewenste domeinnaam voor jou, op jouw eigen naam. Wij kunnen het technisch beheer van de domeinnaam voor je regelen en daardoor kunnen wij snel en gemakkelijk schakelen als wij voor je aan het werk zijn. Het toevoegen van bijvoorbeeld sub-domeinen, het verhuizen van websites of het doorverwijzen van mail kunnen wij dan meteen voor je regelen, zonder dat hier tussenkomst van een andere partij voor nodig is.

Kosten en gratis services

Aan het registreren van een domeinnaam zijn jaarlijkse kosten verbonden. De domeinnaam blijft dan voor u geregistreerd, tot op het moment dat u het opzegt.
Weet u nog niet zeker wat u met een domeinnaam wilt doen, of wilt u het voor de toekomst vastleggen? Geen probleem bij ons.

Als de registratie van uw domeinnaam via ons verloopt, kunt u gratis uw domeinnaam:

  • Parkeren;
  • Doorsturen;

Eventuele wijzigingen of toevoegingen in de DNS voeren wij kosteloos voor u door.

Bij Brijn betaal enkel een jaarlijks bedrag voor de registratie van jouw domeinnaam, that’s it!

Domeinnamen

De meest populaire domeinnaam extensies welke wij registreren zijn:

Extensie Type
.nl Nederland
.com Commercieel
.eu Europa
.net Commercieel
.org Non-profit
.be België
.info Informatief


Uiteraard kunnen wij ook alle overige (exotischere) domeinnamen voor u registreren en beheren.