Online Marketing

Online marketing gaat heel wat verder dan "even snel" een paar pagina's of advertenties online plaatsen. Bij online marketing is het van belang om de juiste marketing-mix toe te passen om meer zichtbaarheid te creëren op het internet bij jouw doelgroep.

Waarom is Online Marketing belangrijk?

Steeds meer mensen maken er een gewoonte van om eerst op het internet te zoeken. Ook voor lokale bedrijven wordt het dus steeds belangrijker om met online marketing aan de slag te gaan. Bedrijven die niet aan online marketing doen, zullen achterblijven ten opzichte van hun concurrenten.

Ook al verkoop je niks via het internet, toch is het van groot belang om ervoor te zorgen dat je een goede online reputatie hebt. Steeds vaker worden eerst online reviews bekeken over een bedrijf, alvorens men contact opneemt. De kans dat een tevreden klant een review achterlaat, is helaas een stuk kleiner dan dat een ontevreden klant dat doet.

Wil jij rendement halen uit je website of webshop? Dan is online marketing een fundamenteel onderdeel van je internet-strategie.