Magento 2 Webshops

Magento is het meest geavanceerde open-source e-commerce systeem sinds enige jaren. Door het enorme aantal features en het eenvoudige gebruik is het runnen van een eigen webshop nog nooit zo gemakkelijk geweest. Magento is zoekmachine vriendelijk, eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel grote als kleinere webshops.

Een complete webshop:

SEO-Ready

Magento is in de basis al redelijk goed geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie, echter gaan wij daar nog een stapje verder in bij de theming van de nieuwe webshop om er voor te zorgen dat alle informatie op de pagina, op de juiste wijze worden geïnterpreteerd door de verschillende zoekmachines en social media. Daarnaast voldoet een bedrijfswebshop van Brijn aan alle technische eisen die Google stelt waardoor deze goed voorbereid is op het vindbaar maken van uw producten in de zoekmachines.

Responsive ontwerp

De webshop is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en schaalt automatisch mee met de breedte van het beeldscherm waarlangs de webshop word bezocht. Zo wordt jouw webshop via elk apparaat goed word weergegeven. Ook is het mogelijk om bepaalde elementen op de webshop niet weer te laten geven (op bv. mobiel), om zo de pagina’s te verkorten en de focus op de producten te houden.

Koppelingen

Of het nu gaat om een koppeling met een betaalprovider, verzendbedrijf of een productimport, het is allemaal mogelijk. De meeste betaalproviders en verzendbedrijven hebben zelfs extensies gemaakt om de integratie soepel te laten verlopen met Magento2. Voor productimports en koppelingen met distributeurs bieden wij maatwerkoplossingen.

Ondersteuning nadat de webshop live is

Nadat je nieuwe webshop live is, zorgen wij ervoor dat je webshop technisch up-to-date blijft en goed blijft werken binnen de verschillende browsers.

Een webshop van Brijn is:

  • Zoekmachine-vriendelijk
  • Gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
  • Gemakkelijk zelf te beheren via het Magento CMS