Magento 2 Webshop op maat

Wil je je webshop in een nieuw jasje steken of wil je producten ook online gaan aanbieden? Wij ontwerpen en bouwen dagelijks nieuwe, klantvriendelijke Magento 2 webshops voor bedrijven. Elke webshop wordt op maat ontworpen en ontwikkeld voor de klant. Een gebruiksvriendelijke webshop die goed gevonden kan worden.

De webshops die wij maken zijn:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Gericht op conversie
 • Voorzien van het Magento 2 CMS

Mobiele kopers

Ook op webshops wordt er steeds meer gekocht via mobiele telefoons en tablets. Het is dan ook van belang dat je webshop op elk type apparaat goed wordt weergegeven. Doe je dit niet, dan loop je al snel omzet mis. Webshops die wij bouwen zijn allemaal geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoon en tablet zodat de webshop altijd op de juiste wijze wordt weergegeven en men een prettige bestelervaring heeft.

Wat is Magento 2?

Magento 2 is het meest geavanceerde webshop-CMS van dit moment. Door het enorme aantal mogelijkheden en het eenvoudige gebruik is het runnen van een eigen webshop nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het CMS is flexibel en dusdanig opgebouwd dat het goed te gebruiken is voor elke ondernemer. Een Magento webshop past zowel bij de startende ondernemer, de ervaren ondernemer als ook bij de groeiende ondernemer. Het krachtige systeem groeit moeiteloos met jouw onderneming mee en is zeer betrouwbaar.

Een gebruiksvriendelijk CMS

CMS staat voor Content Management Systeem. Dit houd in dat er een soort “software” achter de website zit, waarlangs je zelfstandig, zonder technische kennis, aanpassingen in je webshop kunt doorvoeren. Webshops die wij opleveren zijn allen voorzien van het Magento 2 CMS.

Zoekmachine vriendelijk

Magento 2 is vanuit de basis opgebouwd met oog voor zoekmachine optimalisatie. Zo heeft het een geautomatiseerd systeem die SEF URL’s creëert. Dit zijn vriendelijke of leesbare links. Daarnaast geeft Magento 2 de mogelijkheid om tags en omschrijvingen bij de producten te plaatsen die worden gebruikt door zoekmachines en Social Media.

Multi Store & multi site

Magento 2 biedt de mogelijkheid om meerdere webwinkels te beheren onder verschillende domeinnamen, ieder met een geheel eigen design en die te beheren zijn in hetzelfde backend. Dit scheelt jou tijd en je bespaart zo ook op ontwikkelingskosten.


De mogelijkheden bij Magento 2

Standaard mogelijkheden:

 • Multi-shops
 • Uitgebreid productbeheer
 • Uitgebreide rapportagefuncties
 • Kortingen & Acties
 • Verzendkosten o.b.v. locatie, gewicht, afmeting, etc.
 • etc.

Extensies

Geen standaard functie in Magento 2?
Mocht een functionaliteit niet standaard in Magento zitten, dan zijn veel van de gewenste functionaliteiten binnen de webshop te realiseren door middel van bestaande extensies. Magento 2 heeft een gigantische community en er wordt wereldwijd voor Magento 2 ontwikkeld. Daarnaast bieden veel betaalproviders en verzendbedrijven hun eigen ontwikkelde extensies die te installeren zijn in een Magento webshop, om de webshop met hun dienst te verbinden en zo de verwerking te automatiseren.

Maatwerk functies

Is er geen extensie voor de gewenste functie?
Dan kunnen wij de functie op maat ontwikkelen en implementeren in uw webshop. Wij hebben uitgebreide ervaring in maatwerk voor Magento 2 webshops en ontwikkelen altijd conform de MVC-structuur van Magento 2. Denk hierbij aan bv. koppelingen met externe leveranciers en boekhoudprogramma.


Prijzen Magento 2 webshop

Het kost veel tijd om een webshop template te ontwikkelen dat volledig is aangepast aan jouw wensen en design. Kiezen voor een Magento maatwerk oplossing is bij anderen dan ook vaak erg duur. Toch bieden wij tegen concurrerende tarieven een complete maatwerk Magento 2 webshop aan vanaf € 5.000,-.
De webshop is dan volledig op maat ontwikkeld aan de hand van een vooraf ontworpen design.

Vind je het ontwerp van ondergeschikt belang, maar wil je wel graag een clean design Magento 2 webshop? Bekijk dan ook eens de bedrijfswebshop.