Direct zichtbaar met Google Ads

Op internet is alles meetbaar en stuurbaar, zo is jouw doelgroep te lokaliseren en te benaderen met jouw boodschap. De zoekmachine Google wordt door meer dan 90% van de Nederlandse internetgebruikers gebruikt. Adverteren via Google is zakelijk gezien heel interessant. Een relatief lage investering resulteert in een goed rendement. Laat ons je helpen met het adverteren via Google zodat ook jouw business groeit!

Gericht online adverteren

Het grootste voordeel van adverteren via Google Ads, is dat je advertenties enkel zichtbaar zijn op de momenten die voor jouw bedrijf van belang zijn. Zo trek je bezoekers uit je doelgroep naar je website, wanneer jij dat wilt. Hoe meer relevante bezoekers op je website komen, hoe groter de kans is dat een van deze bezoekers een conversie oplevert. Laat ons je helpen je doelgroep te bereiken!

Wat is Google Ads?

Google Ads, voorheen Google AdWords, is het advertentieprogramma van Google. Via Google Ads stel je advertenties op en bied je op zoekwoorden waar Google-gebruikers op zoeken.
Na het opstellen van de advertenties, kun je deze tonen op plaatsen waar jouw doelgroep zich op internet bevindt. Met jouw banneradvertentie wordt de interesse van je doelgroep gewekt. Zodra jouw potentiële klant op de advertentie klikt, wordt hij naar jouw website geleid. Omdat je advertentie alleen verschijnt wanneer iemand specifiek op zoek is naar een bepaalde dienst of product, kun je veel gerichter adverteren.

Kosten Google Ads – Betalen per klik

Een van de voordelen van adverteren via Google Ads, is dat je alleen betaalt als je advertentie wordt aangeklikt. Voor het tonen van de advertentie, worden geen kosten berekend. Hierdoor betaal je enkel voor geïnteresseerde bezoekers. Dit wordt vaak afgekort naar CPC (cost-per-click).

Google Display Netwerk

Het Google Display Netwerk is een verzameling van meer dan 2 miljoen websites, video's en Apps. Hierop kan uw Google Ads-advertentie worden weergegeven. Via het Google Display Network bereik je gemakkelijk 90% van alle internetgebruikers. De Google Display campagne kan zo afgestemd worden dat deze enkel wordt getoond waar jouw doelgroep zich bevindt.

Google Remarketing

Vele webshop-eigenaren herkennen het: "Een bezoeker plaatst een product in zijn winkelmandje, maar rekent niet af en verlaat je webshop". Met Google Remarketing kun je specifiek deze bezoeker nogmaals benaderen met behulp van remarketinglijsten. Hierdoor wordt de bezoeker nogmaals geattendeerd op jouw webshop en is de kans groot dat de bezoeker alsnog overgaat tot een aankoop.

Google Shopping

Jouw product direct zichtbaar in de zoekresultaten? Door te adverteren op Google Shopping worden jouw producten direct in de zoekresultaten getoond, met afbeelding, beschrijving en prijs. Adverteren via Google Shopping is een veel gebruikt medium door consumenten en zorgt voor een snellere conversie.

Google Ads uitbesteden

Als je het maximale uit Google Ads wilt halen, kun je het beste je Google Ads campagnes uitbesteden aan specialisten. Brijn is al jaren Google Partner en ondersteunt het MKB bij het inzetten van Google Ads voor hun online marketing strategie.

Bij ons blijf je zelf eigenaar van je Google Ads account. Je bepaalt zelf wat het advertentiebudget moet zijn en betaalt rechtstreeks aan Google. Daarnaast brengt Brijn een vast bedrag per maand in rekening voor het beheer de Google Ads campagne.