Bedrijfswebsite

Ben jij toe aan een (nieuwe) website, maar geen zin in ellenlange trajecten? Een bedrijfswebsite van Brijn staat veelal binnen één week online!

Bij Brijn een professionele website laten maken? Wij ontwikkelen de beste website waarmee jij als ambitieuze ondernemer de markt kunt veroveren en een duidelijk, sprekend online visitekaartje afgeeft. Je krijgt een website die voldoet aan alle hedendaagse eisen, met een clean ontwerp aangepast aan jouw huisstijlkleuren. Het wijzigen van de website doe je eenvoudig zelf via het Content Beheer Systeem.

Totale online ontzorging

Een bedrijfswebsite is een totaalpakket, waarbij de ondernemer ontzorgd wordt. Niet alleen met de realisatie, maar ook met de hosting, beveiliging, een professionele mailbox, updates van het CMS en ondersteuning bij SEO. Maandelijkse rapportage ten aanzien van de vindbaarheid en ondersteuning op de website zijn hierbij inbegrepen.

Realisatie website

Responsive design

De website is geoptimaliseerd voor het gebruik op mobiele apparaten en aangepast aan uw huisstijl.

5 Webpagina's opgemaakt

Voor elke bedrijfswebsite maken wij de eerste 5 pagina's op, zodat u een vliegende start kunt maken.

Content Management Systeem

Wijzig gemakkelijk zelf uw teksten en afbeeldingen, zonder dat u kennis van code hoeft te hebben.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine vriendelijk

De website voldoet aan alle technische eisen die Google stelt voor een goede vindbaarheid.

Zoekwoorden onderzoek

Wij onderzoeken voor u welke zoekwoorden het meest interessant zijn om op te richten.

SEO Rapportage

Maandelijks ontvang je een SEO rapportage die je inzicht geeft in vindbaarheid, behaalde posities, concurrentie enz.

Beveiliging

SSL Encryptie

De website wordt beveiligd middels SSL zodat alles over een beveiligde verbinding verloopt.

AVG & Privacy

Los van SSL, verzorgen wij ook de Disclaimer, Privacy Policy en Cookie Policy, zodat uw website voldoet aan de AVG wetgeving.

Updates

Wij zorgen dat alle beveiligingsupdates voor de website worden doorgevoerd, zodat deze veilig blijft.

Hosting en E-mail

Professionele mailbox

Hosted Exchange mailbox met 25Gb opslag voor al uw e-mails, contacten en agenda-items.

Razendsnelle Hosting

Los van SSL, verzorgen wij ook de Disclaimer, Privacy Policy en Cookie Policy, zodat uw website voldoet aan de AVG wetgeving.

Content Delivery Network

Ons geoptimaliseerd cloudhosting platform zorgt voor snelle laadtijden van de pagina's.

Voor wie is de bedrijfswebsite?

Een bedrijfswebsite is een "basis" voor ondernemers die zich bewust zijn van de noodzakelijkheid van het hebben van een website maar geen meerwaarde zien in een compleet op maat ontworpen website. Er is een globale "standaard" ten aanzien van de verwachting van de bezoeker van een website. Deze standaard hanteren wij bij de realisatie van een bedrijfswebsite. Bij het maken van een bedrijfswebsite gebruik we geen ontwerper, maar passen wij een intern ontwikkeld template aan aan uw huisstijl. Hierdoor kunnen wij tegen een zéér interessant tarief een complete website realiseren die aan alle eisen en verwachtingen van een hedendaagse website voldoet.

Dit kan je verwachten van een Brijn bedrijfswebsite

Je krijgt een volledig ingerichte website die voldoet aan alle technische eisen, met een mooi clean ontwerp aangepast aan jouw huisstijlkleuren. Het nadien toevoegen of wijzigen van teksten en afbeeldingen in de website kun je eenvoudig zelf, zonder technische kennis.

Eenvoudig zelfstandig wijzigingen maken in je website

Bij Brijn leveren wij websites met een simpel en gebruiksvriendelijk CMS. CMS staat voor "Content Management Systeem". Dit is een systeem dat je in staat stelt om de "content" (teksten, afbeeldingen en media) te beheren. Hierlangs kun je eenvoudig zonder technische kennis wijzigingen doorvoeren in je website.

Voldoende contactmogelijkheden

Bij de realisatie van een hedendaagse website, dien je goed rekening te houden met de verschillende contactmogelijkheden op de verschillende apparaten. Standaard biedt een bedrijfswebsite dan ook de volgende contactmogelijkheden

  • Bel-knop op de mobiele telefoon voor direct telefonisch contact
  • Contactformulier op desktop, tablet en mobiele telefoon
  • Een "bel me terug"-formulier op desktop en tablet

Kennis en support: ook nadat de website live staat

Nadat je nieuwe website live is, zorgen wij ervoor dat je website technisch up-to-date blijft en goed blijft werken binnen de verschillende browsers. Heb je nadien nog vragen, of wil je weten wat er verder mogelijk is om je website meer onder de aandacht te krijgen van je klanten, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag hierover.

Prijzen bedrijfswebsite

De realisatie van een bedrijfswebsite bedraagt eenmalig € 1.500,00.