Website op maat

Voor maatwerk webdesign ben je bij Brijn aan het juiste adres. Met de juiste kennis en ervaring in webdesign maken we voor iedere site een unieke lay-out. Of je nu kiest voor een geheel nieuwe lay-out of kiest voor een verfrissing van je bestaande website, wij proberen er altijd weer iets bijzonders van te maken. Een website op maat biedt onbeperkte mogelijkheden. Zowel qua look en feel, als ook qua functionaliteiten.

Ontwerp en ontwikkeling van uw website

Website design

Er zijn nogal wat zaken waarop je moet letten bij webdesign. Het is belangrijk dat je een attractieve en herkenbare website hebt, die pas bij de identiteit van jouw bedrijf. De bezoeker moet direct zien dat hij met jouw bedrijf, producten en/of diensten te maken heeft. Daarnaast wil je dat jouw website bezoekers uitnodigt om over te gaan tot een bepaalde actie. Dit kan bijvoorbeeld het aanvragen van informatie zijn, of het direct kopen van producten/diensten.

Responsive of Mobile First?

De technieken van de mobiele telefonie gaan in razend tempo door. Door de komst van de smartphone en tablets kan iedereen overal en altijd online zijn. Daarnaast worden de mobiele internetverbindingen steeds beter en sneller.

Veel bedrijven denken vaak onterecht dat hun website goed wordt weergegeven middels een telefoon of tablet. Maar dit is niet altijd zo. Een website moet echt mobiel vriendelijk gemaakt worden! Voor bedrijven wordt het dus steeds belangrijker om hun websites aan te passen aan het gebruik van hun website via mobiele apparaten. De voor- en nadelen van "Responsive" of een "Mobile First" website nemen we graag met u door tijdens een kennismakingsgesprek.

Eenvoudig zelfstandig wijzigingen maken in je website

Wij passen alle CMS systemen toe. Maar voor het bekende en bekroonde content management systeem Joomla moet je echt bij ons zijn. We hebben ons erin gespecialiseerd. Joomla is een open source oplossing die vrij toegankelijk is voor iedereen. En daarbij heeft Joomla een eenvoudig gebruiksgemak en kunnen er gemakkelijk functionaliteiten worden toegevoegd.

Gebruiksvriendelijkheid

Een website moet gebruiksvriendelijk zijn. Een klantvriendelijke website houdt de klant op jouw website. Klantonvriendelijke websites daarentegen jagen de bezoekers als het ware weg, vaak al binnen enkele seconden. Dit is zonde want deze bezoeker wordt géén klant. Dit zijn websites met een zogenaamd hoog ‘bounce’ percentage. Onze webdesign creaties zijn uniek en op maat ontworpen. We denken met jouw bezoekers mee en richten jouw website gebruiksvriendelijk en actiegericht in om zo het aantal “bouncers” tot een minimum te beperken.

De voordelen van een maatwerk website van Brijn?

  • Op maat ontworpen, gebruiksvriendelijke ontwerpen
  • Goede vindbaarheid en structuur van de website
  • Ongelimiteerde uitbreidingsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van webdesign?