Social Media

Het inzetten van social media leent zich uitermate goed om jezelf op de kaart te zetten en te profileren. Er zijn advertentiemogelijkheden op social media, zoals bijvoorbeeld op het grootste en meest populaire sociaal netwerk Facebook.

Adverteren op Facebook & Instagram

Over het algemeen is het adverteren op Facebook & Instagram goedkoop en meetbaar. Bovendien is het mogelijk om heel gericht jouw specifieke doelgroep te kiezen. Target seach heet dit. Richt je je bijvoorbeeld op mannen van een bepaalde leeftijd, woonachtig in een bepaalde regio, in het bezit van een auto, van het merk X? Dan komt daar een specifieke doelgroep uitrollen. Je kunt je campagne zelf beheren of indien je hier zelf niet de tijd of kunde voor hebt, kun je het adverteren geheel overdragen aan ons. Geef jouw business een boost en probeer het uit!

Facebook likes krijgen

Van vriendennetwerk naar marketingtool

Als je in Facebook marketing stapt dan zijn er diverse strategieën die je kunt volgen. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van wedstrijden, acties en promo’s waardoor je veel waardevolle e-mailadressen kunt verkrijgen. Daarna kun je een e-mailcampagne inzetten om je fans verder te interesseren in jouw product/dienst. Iets gratis weggeven werkt hierin ook goed, want dan raakt men al meer vertrouwd. Denk hierbij bv. aan een gratis e-book, nuttige video of direct toepasbare tips.

Van likes naar loyals

Als je overweegt te gaan adverteren weet dan dat het belangrijk is dat je na je campagne de aandacht van je fans ofwel de 'clicks' en 'likes' weet vast te houden. Je 'likes' moeten 'loyals' gaan worden en betrokkenheid bij jouw bedrijf staat centraal. Hoe blijf ik mensen boeien zodat ze zich aan me binden?

Adverteren op Facebook></div>
</div>
<h3>Adverteren op Facebook is niet moeilijk</h3>
<p>Facebook heeft mogelijkheden waarmee je zelf een eenvoudige advertentie aan kunt maken. Je moet je daarbij wel houden aan de spelregels. Daarna bepaal je je bereik en het budget per dag. Is dit onbekend terrein voor je en wil je gebruik maken van onze expertise? Wij zijn erg bedreven in social media adverteren en met name gespecialiseerd in Facebook & Instagram adverteren.</p> 	</div>

	
							</div>

					<div class=